در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام. من یک دختر مجرد هستم. اسفند 96 از محل کارم استعفا دادم. اکنون می خواهم مجددا از بیمه ی درمانی پدرم که مستمری بگیر است استفاده کنم. سازمان تامین اجتماعی از من نامه ی ترک کار خواسته است. اما با محل کارم که تماس گرفتم، به من گفتند ترک کار من در سایت بیمه ثبت شده است وفقط  در صورتی نامه ی درخواست شده را به من می دهند که سازمان تامین اجتماعی کتبا از آنها درخواست استعلام ترک کار کند. در سایت تامین اجتماعی مشخص است که برای من از چه تاریخی بیمه رد نشده است. با این وجود آیا من بدون نامه ی ترک کار نمی توانم  مجددا  برای گرفتن دفترچه ی درمانی(از طرف پدر) اقدام کنم؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورتی که ترک کار در لیست حق بیمه ثبت شده باشد نیازی به مکاتبه شرکت با تامین اجتماعی ندارد و تاریخ ترک کار در سیستم مکانیزه موجود میباشد و با ارایه فتوکپی تمام صفحه شناسنامه و رویت اصل آن شما بعنوان تبعی پدر ثبت و می توانید از خدمات درمانی استفاده نمایید.