در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

سلام

بنده در یک شرکتی قرارداد ۱ ساله تا آخر سال ۱۴۰۰ دارم و در این قرارداد ذکر شده که برای عدم تمایل همکاری باید ۹۰ روز زودتر به کارفرما ابلاغ کتبی کنم و در درصورت رضایت کارفرما امکان ترک کار دارم

در ضمن ۱ برگ چک هم به عنوان ضمانت به کارفرما ارائه کردم حال:

  • ۱_متن استعفا باید در دونسخه باشد و از کار فرما امضا بگیرم؟ یا نیازی به امضا نیست
  • ۲_میتوانم با توجه به قانون وزارت کار ۱ ماه بعد از استعفا محل کار رو ترک کنم؟
  • ۳_ با توجه به ذکر رضایت کارفرما در قرارداد اگر کارفرما رضایت ندهد چه میشود کرد؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
درصورت استعفا رونوشت آن را به نزدیکترین اداره کار محل کار خود نیزارسال و ثبت دبیرخانه نمایید ضمنا برای چک ارایه شده نیزاگرمشخصات آن را داشته باشید در متن استعفابه ان اشاره نمایید تا پس از قظع همکاری و عدم ارایه چک توسط کارفرما امکان پیگیری از طریق مراجع قضایی برایتان وجود داشته باشد