در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من دیروز استعفا نامه ای نوشتم و ذکتر کردم در انتهاش که استعفا میدهم،. الان پشیمانم. و رفتم پیش کارفرما که پس بگیرم بهم ندادن و گفتن اشکال نداره استعفاتونو نادیده میگیرم. حالا با توجه به اینکه قرار داد های ما معمولا سه ماهه است و کوتاه مدت نوشته میشه، خواستم بدونم نیاز هست کار خاصی انجام بدهم تا بعد ها ازین استعفا نامه ی من که تاریخ هم زدم داخلش سواستفاده نشه؟

یعنی مثلا انقضایی داره که مثلا بگیم با امضای قرار داد سه ماهه بعدیم استعفا نامه م خود بخود باطل بشه از طریق قانون؟یا اینکه مثلا قانون بگه که تا این مدت اگه با استعفا نامه موافقت نشد خود به خود باطل هست. من ترسم ازینه که مثلا روزی بخوان تعدیل نیرو کنن و بیان ازین استعفا نامه من سواستفاده کنن و بگن شما استعفا دادی
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورت شروع به کار و  عقد قرارداد با کارفرما مشکلی متوجه شما نخواهد بود