قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,190 امتیاز)
طبق قانون استعفا برای استعفا از کار چه دلایلی باید داشته باشیم؟‌ اگر با استعفا موافقت نشود چکار کنیم ؟
1 پاسخ
قبل توسط (38,370 امتیاز)

بهترین پاسخ

طبق  تبصره ۱ ماده ۲۱ قانون کار کارگری که استعفا می‌دهد موظف است یک ماه به کار خود ادامه داده و بدوا استعفای خود را کتبا به کارفرما اطلاع دهد و درصورتی که حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز انصراف خود را کتبا به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتفی تلقی می‌شود و کارگر موظف است رونوشت استعفا و انصراف از آن را به شورای اسلامی کارگاه یا انجمن صنفی یا نماینده کارگران تحویل دهد.

بنابراین کارگر مکلف است یکماه پس از تسلیم استعفا به کار خود ادامه دهد درصورت عدم پذیرش کارفرما  پس از یکماه به اداره کار مراجعه و دادخواست استعفا را مطرح نماید واز ترک کار خودسرانه بدون نطر اداره کار خوداری نماید. با رعایت این موارد، اگر با استعفا موافقت نشود، کارمند می‌تواند شکایت خود را با شورای حل اختلاف مطرح کرده و احقاق حق کند.

در واقع می توان اینطور گفت که بهانه استعفا از کار هرچه باشد، کارفرما می بایست طی مهلت حداکثر یک ماهه به آن ترتیب اثر بدهد.