در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده به قراردادی به مدت یک سال با یک شرکت خصوصی بستم که الان به دلایلی می خوام استعفا بدم ولی کارفرما با استعفا موافقت نمیکنه و میگه تعهد دادی باید بهش عمل کنی و موافقت نمی کنم حالا به هر دلیلی.

در قرارداد گفته شده که در صورتی میتونی محل کار رو ترک کنی که کارفرما به صورت کتبی قبول کنه .

صفته سفید امضا از بنده گرفته شده و هر بار که بحث استعفا رو پیش می کشم بنده رو تحدید به اجرا گذاشتن صفته حسن انجام کار می کنن.

الان سوال بنده این هستش که من نمی تونم استعفا بدم آیا من زندانی هستم؟من در هر ساتی می خونم نوشته که استعفا در کار موقت به استناد به ماده 21 قانون کار وجه قانونی ندارد و قابل قبول نیست.

و اینکه بنده استعفا رو نوشتم و تحویل اداره کار و شرکت دادم و در حال گزراندن دوران 30 روز طبق ماده 21 قانون کار هستم

آیا با ترک کار من کارفما می تونه من رو مجبور به پرداخت خسارت کنه؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
باسلام

در رابطه با استعفا، شما میتوانید با اعلام کتبی به کارفرما مبنی بر استعفا، طی تشریفات قانونی محل خدمت خود را ترک نمایید.

در خصوص ضمانت( سفته ) اخذ تضامین از کارگردر حقوق کار تعریف و پیش بینی نشده است، لذا درصورتیکه رسیدی از بابت تحویل آن به کارفرما دارید می توانید با ارائه آن و نظر مشوتی وکیل حقوقی نزد مراجع قضایی طرح شکایت نمایید.