دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (141,410 امتیاز)

بهترین پاسخ

به موجب دادنامه دیوان عدالت اداری ( دادنامه شماره 9409970956201049 ) در خصوص تأثیر ترک کار توسط کارگر بر حقوق و مزایای ایام گذشته آمده است:

  • ترک کار موجب محرومیت کارگر از حقوق و مزایای ایام گذشته، که جزء حقوق مکتسب کارگر بر ذمه کارفرما است، نمی گردد. لذا عیدی و سنوات به کارگری که ترک کار کرده است تعلق می گیرد.