قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,130 امتیاز)
آیا ترک کار بعد از اتمام قرارداد کار قانونی است؟

نحوه تسویه حساب و پرداخت سنوات کارگر در صورت ترک کار بعد از پایان قرارداد کار چگونه است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (37,890 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ
بر اساس ماده ۲۱ قانون کار یکی از راه های خاتمه قرارداد پایان مدت قرارداد در قراردادهای کار با مدت موقت و عدم تجدید صریح یا ضمنی آن می  باشد. بنابراین ترک کار پس از پایان قرارداد کار، هیچ منعی برای ترک کار وجود نخواهد داشت و کارفرما می بایست نسبت به تسویه حساب با کارگر اقدام کند. مگر اینکه با توافق کارگر نسبت به تمدید قرارداد به صورت کتبی و یا ضمنی، قرارداد ادامه پیدا کند.