در لیست بیمه توسط (400 امتیاز)

باسلام و احترام؛

کارگری تا تاریخ 31فروردین سال 96 مشغول بکار بوده است، و تاریخ یکم اردیبهشت ترک کار شده است.

جهت دریافت بیمه بیکاری و موعد ده روزه جهت اقدام

  1.  در صورتیکه ترک کار را بخواهیم یکم اردیبهشت ماه ارائه نمائیم که میبایست در خردادماه لیست اردیبهشت را ارائه نمائیم و موعد ده روزه به اتمام میرسد.
  2.  در صورتیکه بخواهیم ترک کار را 31فروردین ماه اعلام کنیم که کارکرد وی 30 روزه شده و خلاف قرارداد فیمابین میباشد.

واقعاً باید چه کرد؟

ممنون از شما

1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام

می بایست تاریخ ترک کار در لیست بیمه برای کارگر را در تاریخ 96/2/1 ثبت نموده و قرارداد کارگر نیز می بایست تا پایان فروردین ماه ثبت گردد. برای دریافت بیمه بیکاری ، کارگر می بایست قرارداد یکسال آخر به اضافه نامه عدم نیاز از سوی کارفرما را داشته باشد تا بتواند از مزایای بیمه بیکاری استفاده نماید. از زمان اتمام قرارداد ، کارگر یکماه فرصت دارد برای برقراری بیمه بیکری اقدام نماید.