در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام، میخواستم بدونم توی شرکت های پیمانکاری هم باید برای کسانی که میرن ترک کار ثبت بشه یا لزومی نداره؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام ثبت ترک کار در لیست بیمه و هرنوع تغییراتی در وضعیت پرسنل در مدت پیمان با توجه به تعهدات شما در مقابل کارفرما و کارفرما در مقابل سازمان تامین اجتماعی و ...  طبق ماده ۱۳ قانون کار الزامی است

در پایان پیمان هم اخذ مفاصا حساب هم برای اطمینان خودتان از جهت فقدان بدهی لازم است و هم بعنوان تائیدیه ای جهت ارائه به کارفرما  ضرورت