دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,440 امتیاز)
کارفرما با درخواست مرخصی استحقاقی بنده نیز به دلیل تراکم کارهای موجود، موافقت نمی کند. آیا با توجه به عدم موافقت کارفرما با مرخصی استحقاقی راهکاری برای مطالبه این حق وجود دارد ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

کارفرمایان مختلف، سیاست های مختلفی برای تعداد روز مرخصی استحقاقی دارند. ولی نکته اصلی این است که کارمند برای گرفتن مرخصی استحقاقی می بایست با کارفرما هماهنگ کند و تایید کارفرما برای مرخصی استحقاقی الزامی است.

در صورت عدم موافقت با مرخصی استحقاقی یا عدم تایید مرخصی استعلاجی، طبق ماده ۶۹ قانون کار، نظر اداره کار و امور اجتماعی محل لازم الاجراست. در واقع می توان از کارفرما برای عدم تایید مرخصی استحقاقی در اداره کار شکایت کرد.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی در زمینه مرخصی استحقاقی بر روی لینک زیر کلیک کنید:

مرخصی استحقاقی