قبل توسط (133,890 امتیاز)

مرخصی بدون حقوق براساس ماده ۱۶ قانون کار محااسبه می شود.

ماده 16 قانون کار: قرارداد کارگرانی که مطابق این قانون از مرخصی تحصیلی و یا دیگر مرخصی‌های بدون حقوق یا مزد استفاده می‌کنند، در طول مرخصی و به مدت دو سال به حال تعلیق در می‌آید.

‌تبصره - مرخصی تحصیلی برای دو سال دیگر قابل تمدید است.

بنابراین، از زمان شروع مرخصی بدون حقوق، کارکرد کارگر صفر رد شود، ولی ترک کار کارگر در لیست بیمه ثبت نشود. توجه داشته باشید که حداکثر مدت مرخصی بدون حقوق براساس قانون کار ۲ سال است، اگرچه در صورتی که مرخصی تحصیلی باشد به مدت ۲ سال دیگر قابل تمدید است.

همچنین توجه داشته باشید که ترک کار کارگر در لیست بیمه ثبت نشون و کلیه حقوق و مزایا و حق بیمه صفر رد شود تا هزینه بیمه به کارفرما تحمیل نشود و کارگر نیز بتواند از دیگر مزایای قرارداد کار که به حالت تعلیق درآمده است مانند: بیمه بیکاری استفاده کند.