قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ
برای بررسی درخواست مرخصی بدون حقوق توسط کارفرما، ابتدا می بایست مشخص شود شما مشمول قانون کار هستید یا کارمند دولت و نیروهای مسلح هستید و مشمول قانون خدمات کشوری.

در صورتی که در شرکت های خصوصی مشغول به فعالیت باشید، مشمول قانون کار می شوید. در قانون کار مرخصی بدون حقوق،‌ جزو حقوق کارگر نیست و می بایست کارفرما با این موضوع موافقت کند. در صورت عدم موافقت کارفرما با مرخصی بدون حقوق، شما نمی توانید از مرخصی بدون حقوق استفاده کنید.