دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)

بهترین پاسخ

جمعه و روزهای تعطیل، جزو مرخصی استحقاقی محسوب نمی شود. طبق ماده 62 قانون کار ، حقوق روز جمعه ، یک ششم حقوق روزهای کاری آن هفته می باشد. بدین معنی که اگر کارگری از شنبه تا پنجشنبه کار کرده باشد یا مرخصی استحقاقی گرفته باشد، حقوق روز جمعه بصورت کامل به وی تعلق میگیرد.

اما اگر سه روز در هفته کار کرده باشد، نصف حقوق جمعه و اگر کل هفته را غیبت داشته باشد، روز جمعه نیز به عنوان غیبت محسوب می شود. (مرخصی استحقاقی ، استعلاجی و مأموریت جزو کارکرد محسوب می شود)
روزهای تعطیل هم به همین شکل محاسبه می شود.