دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,590 امتیاز)
تعطیلات بین مرخصی استحقاقی، جزو مرخصی هستند؟
1 پاسخ
قبل توسط (134,090 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

قانونی تحت عنوان قانون مرخصی بین تعطیلی وجود ندارد. بلکه قانون مرخصی کارگران طبق قانون کار تعیین می شود. در صورتی که یک روز کاری بین دو تعطیلی وجود داشته باشد، مثلا یکشنبه تعطیل باشد و شنبه بین تعطیلی بین یکشنبه و جمعه باشد، شنبه روز کاری محسوب می شود. در صورتی که کارگر بخواد شنبه را مرخصی بین تعطیلی بگیرید، یک روز از مرخصی استحقاقی کارگر کسر می گردد.