در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

خواهشمندم در صورت امکان بند و قانون مربوط به این که شرکت نباید مرخصی استعلاجی را جزو استحقاقی حساب یا از حقوق کم کند، مرقوم فرمایید.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

غرامت دستمزد ایام بیماری به جای مزد پرداخت می شود( ماده 59 قانون تامین اجتماعی). مرخصی استحقاق در ماده 64 قانون کار تعریف شده؛ یک ماه. مدت مرخصی استعلاجی جزء سابقه کار و بازنشستگی کارگران به حساب می آید.( ماده 74 قانون کار)