در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
  1. در مرخصی استحقاقی ایا کارگر می تواند مرخصی یک ماه را ذخیره کرده و رد ماه بعدی درخواست مرخصی کند
  2.  ایا کارگر در هر زمان که درخواست مرخصی استحقاقی نمود کارفرما باید قبول کند
  3.  ایا وقتی که کارگر درواست مرخصی می کند کارفرما اجازه ندهد وپول ان را بپردازد در ضمن ضروری بودن مرخصی کارگر به کارفرما مربوط است مثلا کارگر می گوید من باید برم ولی کارفرما اجازه نمی دهد
  4.  ایا کارفرما می تواند در زمانی که مثلا کار نیست به کارگر یا تمام کارگران بگوید فلان روز نیایدو ان روز را جز مرخصی استحقاقی حساب کند

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با توجه به 26 روز مرخصی استحقاقی کارگر در طول سال ، در هر ماه حدود 16 ساعت به کارگر تعلق می گیرد. بنابر این کارگر می تواند مرخصی یک یا چند ماه را ذخیره و با هماهنگی و موافقت کارفرما بطور یکجا استفاده کند. ولی در پایان سال فقط 9 روز مرخصی را می تواند ذخیره و به سال بعد منتقل نماید. استفاده از مرخصی بایستی با موافقت کارفرما صورت پذیرد.