در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
سلام اگر فرم بازنشستگی در بیمه پرکرده   و بازنشستگی احراز شود تا چه مدت اداره میتواند پایان کار را به بیمه اعلام کند

و اگر فرم احراز را تحویل به اداره داده و اداره با بازنشستگی بدلیل نیاز به خدمات ما،امضا فعلا نکند و پایان کار را اعلام نکند تا چه مدت بعد آن میتوان دوباره درخواست بازنشستگیت را از بیمه داشته باشی و دوبار به بیمه مراجع کرد؟

ضمنا من با ۴۲ سال سن   و ۲۱ سال خدمت میخواهم بازنشست شوم (قانون کار)
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام این شرایط بابیست سال سابقه و۴۲سال سن مختص خانمها میباشد شما اگر بخواهید ادامه کار ندهید هیچگونه اجباری از طرف کارفرما منطقی وقانونی نمیباشد اما در کل هر زمان هم که مجدد بخواهید  میتوانید تقاضای بازنشستگی بدهید