در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
باسلام خدمت شما من فردی 52سال هستم که حدود 28سال سابق بیمه دارم که بخش بیشتر ان درقنادی کارکردم وبعد از تعطیلی مابق را خیش فرم  پرداخت کردم ومن درطول این زمان از مرخص استفاده نکردم می خواهم بدانمبااین شرایت می شود بازنشسته شد ضمن من بیکارهستم از لطفی که خواهید کرد سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بسته به جنسیت دارد اگر خانم باشید در سن 55 سالگی با 28 سال سابقه یا با 30 سابقه و 54 سن می تونید بازنشسته شوید

برای آقایان با 28 سال سابقه در سن 60 سالگی و با 30 سال سابقه با 54 سال سن می تونید در خواست بازنشستگی دهید.

شرایط بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی