در بازنشستگی و مستمری توسط (3,570 امتیاز)
آیا کارفرمایان می تونند درخواست بازنشستگی پیش از موعد کارگران خود را دهند؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
رای هیات عمومی دیوان در خصوص مخیر بودن کارفرمایان جهت بازنشستگی کارکنان با استفاده از قانون نوسازی صنایع

براساس دادنامه شماره ۴۳۰ مورخ  ۹۵/۷/۷ هیات عمومی دیوان عدالت اداری  مبنی بر عدم ابطال بند ۳ بخشنامه مورخ  ۹۳/۷/۳۰ با موضوع بازنشستگی ماده ۱۰ نوسازی صنایع، کارفرمایان کارگاه های مشمول، جهت بازنشستگی کارکنان خود بر اساس قانون مذکور کاملا مخیر هستند.

 در این دادنامه ضمن تایید  دادنامه های ۱۲۰ الی ۱۶۳ مورخ ۹۵/۳/۴ هیات عمومی دیوان عدالت اداری  ، تاکید شده که  کارفرمایان می توانند با ملحوظ کردن  اختیار خود و بدون  هرگونه الزام،با پرداخت هزینه های مربوطه، نسبت به درخواست بازنشستگی کارکنان حائز شرایط این قانون اقدام نمایند.