در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
باسلام من 10ماه در شرکت سابقه بیمه دارم و تا تاریخ 31/02/97قرداد داشتم واز 27/02/97استعلاجی دکتر برای مرخصی زایمان دارم منتها کارفرما ازم برگ مرخصی گرفت تا 31/02/97وگفت همکاری میکنه ولی متاسفانه بعد یک هفته اعلام کرد برای مرخصی زایمان همکاری نمیکنه وترک کار برام میزنه وتاریخ زایمانم 10مردادماه ،لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم از مرخصی استفاده کنم ؟؟چه راه حلی وجود داره
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

در اداره کار علیه کارفرما اقامه دعوا نمائید، گر چه شرط دریافت غرامت ایام بارداری در ماده 68 قانون تامین اجتماعی صرفاً داشتن 60 روز سابقه در طول یک سال قبل از زایمان است.