در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب.

من از شرکت استعفا دادم ولی کارفرما موافقت نمیکنه. در قرارداد هم نوشته که در صورتیکه درخواست خاتمه قرار داد را داشته باشید بایستی رضایت کارفرما را جلب نمایید و خسارت وارده را جبران نمایید . الانم چون شرکت وضع مالیش بده و حقوقای مارو سه ماه نداده نمیخواد کسی از شرکت بره .

در ضمن از ما یه چک ضمانت بیست میلیونی گرفته و تو یه برگه قرار داد مانند دیگه هم نوشته که چک رو به چه دلایلی گرفته و همون متن رو دوباره اونجا هم نوشته و اضافه کرده که اگه بدون موافقت از شرکت خارج بشیم چک رو به اجرا میزاره .

الان شما بگید چجوری میتونم از شرکت خارج شم .
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام ،باستناد تبصره ماده ۲۱قانونکار کارگری که استعفا می دهد می بایست یکماه به کار خود ادامه دهد ورونوشت استعفای خود را به تشکل کارگری مربوطه واداره کار محل اعلام نماید وبعد از سی روز کار را ترک نماید .با تشکر قربانی