در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.

 بنده در یک شرکت مشغول کار بودم و بعد از دو سال استعفا دادم و از تاریخ استعفا ۲۸ روز هم سر کار حاضر شدم . کارفرما ادعا کرده که در نامه استعفا قبول کردم که تا ۴۵ روز بعد از تاریخ استعفا سرکار حاضر میشوم و به همین دلیل ادعای ترک کار کرده و تسویه حساب را بعد از ۷ ماه انجام نمیدهد. میخواستم بپرسم همچین کاری قانونی هست. و اگه شکایت کنم به اداره کار حقوقم بر اساس قانون کار حساب میشه یا همون حقوقی که میگرفتم. و اینکه سنوات و عیدی هم داده میشه یا نه.

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
کارگر موظف است از تاریخ استعفا به مدت یکماه در محل کار خود حاضر شود. البته در قرارداد های مدت موقت چیزی به نام استعفا معنی ندارد و در صورت ترک کار کارگر ، کارفرما باید نسبت به تسویه حساب با وی اقدام کند.