در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

اینجانب به مدت سه سال در یک صندوق قرض الحسنه مشغول به کار میباشم که به تازگی در یک استخدامی دولتی پذیرفته شده ام و قراره تا سه ماه دیگه مشغول به کار شوم..از وقتی کارفرما متوجه شده که من قبول شدم و قراره تا یکی دو ماه دیگ از صندوق قرض الحسنه استعفا بدم منو تهدید کرده ازت شکایت میکنم و چون قرارداد داری جلو استخدام شدنت رو میگیرم

خواستم بپرسم آیا کارفرما میتواند از من شکایت کنه؟و اینکه آیا کارفرما میتواند جلو استخدام شدن من را بگیرد؟؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
شما می توانید ترک کار کنید و کلیه مزایای قانونی نیز به شما تعلق خواهد گرفت. عملا کارفرما در قبال ترک کار نمی تواند موضع گیری داشته باشد. مگر اینکه بواسطه ترک کار شما ، خسارتی به کارفرما وارد آمده باشد و این موضوع ثابت شود که بعید هم به نظر می رسد.