در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.

من بعد از ۱۳سال کار در شرکت میخوام بعد از اتمام قرارداد از شرکت بیام بیرون. آیا شرکت می تونه از من شکایت کنه بابت نیاز داشتن به من. آیا من می تونم بیمه بیکاری بگیرم.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

بله در صورت عدم پرداخت مطالبات قانونی ناشی از پایان کار شما می توانید به مراجع حل اختلاف قانون کار مستقر در اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل برعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید

ولی بیمه بیکاری بدلیل اینکه بیکاری شما  ناشی از میل واراده خودتان بوده که حاضر به تمدید قراردا د نشده اید در این مرحله تعلق نمی گیرد