در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام .

بنده ازمون استخدامی پذیرفته شدم  به عنوان کارمند پیمانی دو روز مشغول به کار شدم که  به دلایلی انصراف دادم الان میخوان برگردم چیکار کنم.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با ستناد تبصره ما ده ۲۱ قانون کار کارگری که استعفاءمی کند در صورتیکه حداکثر ظرف ۱۵ روز انصراف خود را کتبا به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتفی تلقی می شود وکارگر موظف است رونوشت استعفای وانصراف خود را به شورای اسلامی کارگاه ویا انجمن صنفی ویا بع نماینده کارگران تحویل دهد ومی تواند به کار خود بازگردد با تسکر قربانی مشاور کار وتامین اجتماعی