در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام .

بنده ازمون استخدامی پذیرفته شدم  به عنوان کارمند پیمانی دو روز مشغول به کار شدم که  به دلایلی انصراف دادم الان میخوان برگردم چیکار کنم.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

به صراحت تبصره ماده 21 قانون کار حداکثر مدتی که کارگر پس از تسلیم استعفای کتبی خود به کارفرما می تواند اعلام انصراف از استعفاء نماید پانزده روز بوده و لذا در صورت عدم استفاده کارگر از این اختیار قانونی در فرجه مقرر امکان انصراف از استعفاء صرفاً منوط به موافقت کتبی کارفرما با درخواست کارگر خواهد بود و در غیر اینصورت استعفاء در راس زمان انقضاء یک ماه مقرر در قانون کار تحقق پیدا کرده و قرارداد کار خاتمه خواهد یافت . بدیهی است چنانچه به تشخیص مراجع حل اختلاف ادامه کار کارگر پس از انقضاء یک ماه پیش بینی شده در تبصره، ناشی از توافق طرفین به منظور تأمین فرصت بیشتر برای کارفرما جهت تعیین جانشین کارگر مستعفی بوده باشد، تاریخ تحقق استعفاء به پایان مدت توافق شده تغییر پیدا می کند .

در واقع، باستناد تبصره ماده ۲۱ قانون کار کارگری که استعفاء می کند در صورتیکه حداکثر ظرف ۱۵ روز انصراف خود را کتبا به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتفی تلقی می شود وکارگر موظف است رونوشت استعفای وانصراف خود را به شورای اسلامی کارگاه ویا انجمن صنفی ویا بع نماینده کارگران تحویل دهد ومی تواند به کار خود بازگردد با تسکر قربانی مشاور کار وتامین اجتماعی