در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
کارگری حداکثر پنج ماه در کارگاهی مشغول کار است اما در مکانی دیگر لیست بیمه برای او رد میشود .

کارفرما متوجه شده و اورا اجراج میکند کارگر شکایت کرده و درخواست سنوات و عیدی و دستمزد نموده .

آیا به ایشان سنوات و عیدی که کمتر از شش ماه در آین کارگاه کار کرده و فاقد لیست بیمه از این کارگاه و فاقد قرار داد کتبی است .تعلق میگیرد یا خیر !!؟ در مورد بازنشستگان مشغول بکار چطور محاسبه میشود !!؟؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
به کارکرد کمتر از یکسال هم عیدی وپاداش وسنوات خدمت تعلق می گیرد که به نسبت هرماه کارکرد پنج روز عیدی وپاداش ودونیم روز حق سنوات خدمت برمبنای اخرین مزد ثابت تعلق می گیرید مشاور روابط کار