قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,860 امتیاز)
آیا در مدتی که کارگر در مرخصی بدون حقوق بسر می برد به این ایام مرخصی استحقاقی تعلق می گیرد
1 پاسخ
قبل توسط (138,930 امتیاز)

بهترین پاسخ
نظر به اینکه در ایام مرخصی بدون حقوق، رابطه کاری و مزدی بین طرفین قطع و به حالت تعلیق در می آید و این ایام به لحاظ احتساب سنوات خدمت جزء سابقه کار کارگران محسوب نمی گردد لذا تعلق مرخصی استحقاقی به ایام مزبور نیز مورد پیدا نمی کند و مرخصی استحقاقی تعلق نمی گیرد.