در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من مدت حدودا یک سال در یک دفتر فنی کار می کردم ولی از هیچ مرخصی استفاده نکردم

آیا بار اثبات عدم استفاده کارگر از مرخصی استحقاقی بر عهده کارگر است یا این که  کارفرما باید برگه های مرخصی را به اداره کار ارائه دهد؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که کارفرما مدرکی دال بر اینکه شما از تعداد مرخصی بیشتری استفاده کرده اید ارائه نماید مورد قبول است. در غیر اینصورت مراجع حل اختلاف نهایتاً 9 روز در سال برای شما منظور خواهند کرد.