در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (360 امتیاز)
با سلام من در شرکتی به صورت نوبت کار فعالیت میکنم کارفرمای بنده میگوید که مبلغ نوبتکاری را برحسب تعداد روزهای کارکرد بنده میپردازد و روزهای مرخصی استحقاقی را از مبلغ آن کم میکند آیا این کار قانونی است؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
ماده 64 قانون کار 30 روز مرخصی استحقاقی با مزد (با احتساب 4 روز جمعه) برای  کارگران پیش بینی کرده است. در صورتی که کارگر در طول یک سال کاری بیش از میزان ذکر شده از مرخصی استفاده کرده باشد ، مازاد آن مرخصی بدون حقوق تلقی می شود و بایستی از کارکرد ماهانه کسر گردد. در غیر اینصورت هرگونه کسر حقوق بابت مرخصی استحقاقی ممنوع می باشد.