در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وخسته نباشید

عاجزانه خواهشمند هستم مارا راهنمایی کنید واقعا ممنونتان میشم

درتصادف منجربه فوت میان موتورسیکلت وپدر بنده که عابرپیاده بودن گویا مردم سرصحنه موتور راازصحنه برداشته وبه کلانتری تحویل میدهند وهمین جابجایی بهانه ای شدبرای ماموران راهنمایی ورانندگی که درگزارشاتشان موتوری راکه به عنوان وسیله دخیل درتصادف تحویل کلانتری داده شده بودرا تأیید نکنند البته اصل تصادف میان موتور سیکلت وعابرپیاده(پدربنده)را تأیید کرده بودن ولی موتورسیکلت تحویل داده شده را خیر! واین موضوع تاهیئت هفت نفره پیش رفت به همین صورت وباهمین رأی!!

اما دادگاه از راهنمایی ورانندگی خواست برای اثبات ادعاشون مدرک وشاهد معرفی کنند که نتوانستن ولی راننده مقصر شاهد به دادگاه معرفی کرد که باهمان موتور سیکلت تحویل داده شده تصادف صورت گرفته ودادگاه حکم را برهمان موتور تحویلی صادر کرد وبه ما زیاندیدگان گفتن که به شرکت بیمه مربوط مراجعه وبرای دریافت دیه اقدام کنید

حالا شرکت بیمه همان گزارشات راهنمایی ورانندگی را بهانه کرده واز پرداخت دیه صرف نظر میکنه وحتی به بهانه عدم دعوت به جلسات دادگاه نسبت به رأی اولیه اعتراض ثالث دادن که اعتراض آنها هم رد شد وحکم بربی حقی شرکت بیمه صادرشد

حالا یکسال از تصادف گذشته وهفت ماه درشرکت بیمه تشکیل پرونده دادیم ولی بیمه حاضربه پرداخت نیست! حالامیخواستیم بدانیم واقعا اصل نظرکارشناسان راهنمایی ورانندگیه یا حکمی که دادگاه صادرکرده!؟ واقعا شرکت بیمه میتونه بگه که مااین حکمهای دادگاه را قبول نداریم وبه هیچ عنوان پاسخگونباشه؟

مابایدچکارکنیم به خدا اوضاع مالی ما خیلی داغونه ودادگاه هم نه راننده را جلب میکنه نه شرکت بیمه را مجبوربه پرداخت میکنه

مننون اگرراهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

یک از افرادی در جریان برگزاری دادگاه شرکت میکند نماینده شرکت بیمه است بنابر این اگر شرکت بیمه به موضوع اعتراضی دارد در طول مسیر دادگاه را از آن با خبر میکند و دادگاه نیز وظیفه دارد آن را بررسی نماید حال اگر رای بدوی صادر شد هر کدام از طرفین نیز میتوانند به رای ادره اعتراض نمایند اگر رای شما صادر و قطعی شده است پس شرکت بیمه باید به رای تمکین و دیه را به روز پرداخت نماید به اجرای اکام مراجعه کنید و موضع را کتبا با ایشان اطلاع و رونوشتی نیز به شرکت بیمه اراسل نمایید