در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
دقیقا در بیمه من ذکر شده سقف پرداخت دیه برای راننده مسبب حادثه ولی چون دیه من مربوط به جراحت و ارش آن میشود با استناد به بندی که زیر بیمه نامه ذکر شده مبنی بر پرداخت دیه فوت و نقص عضو ، بیمه از پرداخت دیه اینجانب امتناع می‌کنه. مشاور حقوقی هم گفته بخاطر همون بند فوتی و نقص عضو شکایت شما برای پرداخت دیه جراحت و ارش به جائی نمی‌رسه همانطور که در پرونده دیگر هم قاضی به این بند استناد کرده.
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در تعریف خسارت بدنی در ماده یک قانون شخص ثالث بیان شده که منظور از خسارت بدنی چیست. دقیقا عنوان شده هرگونه دیه ویا ارش، پس بیان شرکت بیمه گر نا مربوط و غیر مستند است.

اگر از بیمه گر شکایت کنید، بر اساس رای پزشکی قانونی و حکم دادگاه، ملزم به پرداخت خسارت خواهد شد.