در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید

راجع به دیه راننده مسبب حادثه میخواستم بدونم که اگر میزان دیه از سقف تعهدات بیمه گر عبور کنه باید چکار کنیم؟

بنده تصادفی داشتم که طی اون دچار آسیب نخاعی شدم و الان با گذشت ۹ ماه از حادثه از زانو به پایین پاهام تقریبا فلجه و حس ندارم اما علاوه بر آسیب نخاعی دچار جراحت هم شدم

اگر طبق آیین نامه جدید به راننده مقصر حادثه دیه تعلق بگیره آیا مازاد بر تعهدات بیمه گر دیه اش از بین میره یا نه

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

پوشش حوادث راننده با دیه فرق می کند. این پوشش مانند سرمایه خریداری شده از شرکت بیمه است.

نهایت تعهد بیمه گر همان سقفی است که در بیمه نامه مشخص شده و معادل دیه مرد مسلمان در ماه عادی است.

حتی اگر از کار افتادگی و نقص عض مسبب حادثه بیش از 100% باشد، نهایتا به او یک دیه تعلق می گیرد.

در صورتی که در مورد خسارت های بدنی وارده به اشخاص ثالث، سقفی تعیین نشده است.