در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
راکب موتور سیکلت گواهینامه ندارد،ولی بیمه موتور راکب و سرنشین هست،در حادثه تصادف سرنشین سقوط کرده بدلیل پیچیدگی چادرش ب چرخ موتور،هیئت ۳نفره سرنشین را مقصر اعلام کردند،حالا ۲ سوال دارم که ممنون میشم بطور کامل پاسخمو بدید
سوال اول:با توجه به اینکه راکب گواهینامه نداردو سرنشین مقصر شناخته شده آیا بیمه دیه به سرنشین پرداخت میکنه؟اگه پرداخت میکنه با چه شرایطی؟
سوال دوم: با توجه به اعتراض به هیئت ۳ نفره،اگه هیئت ۵ نفره راکب را مقصر حادثه تشخیص بدهند و با توجه به نداشتن گواهینامه راکب موتور سیکلت آیا بیمه به سرنشین دیه پرداخت میکند؟اگر بیمه دیه بپردازد با چه شرایطی؟آیا با جریمه کردن راکب توسط قاضی پرونده امکان پرداخت دیه به سرنشین وجود دارد؟

با تشکر از تمامی کارشناسان سایت.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

طبق قانون جديد بيمه شخص ثالث كليه خسارات تاشي از وسايل نقليه به اشخاص ثالث و راننده مقصر قابل پرداخت مي باشد و در صورت مقصر بودن راننده متور سيكلت ديه به زيان ديده پرداخت خواهد شد ولي از مقصر حادثه ريكاوري خواهد شد و درصورتي كه سرنشين مقصر باشد راننده ضامن پرداخت نمي باشد ولي باز مي توان از بيمه شخص ثالث ان استفاده كرد