در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.با توجه به اینکه من راننده مقصر هستم و از ناحیه بینی دچار شکستگی شدم وماننددیگران بیمه عهده دار پرداخت دیه نمی باشدو نیاز به پیگیری و گرفتن وکیل دارم.میتونیم بعد از اثبات تمامی هزینه های وکیل رو از بیمه بگیریم؟و اینکه شما در شهرستان ها هم فعالیت میکنید؟بنده شیراز هستم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

جبران هزینه های دادرسی (تمبر و هزینه های ثبت دادخواست و وکالت طبق تعرفه کانون وکلا ) در صورت اخذ رای مثبت در دادگاه و وارد بودن شکایت جنابعالی بر عهده بیمه گر است.

بازهم یادآوری می شود که هزینه های وکالت طبق تعرفه کانون وکلا قابل جبران است. و کسی که در دادگاه محکوم می شود ملزم به جبران این هزینه در وجه طرف دعوی است.