در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من در تاریخ مرداد ۹۵ موتور خودم رو بیمه کردم.و درتاریخ اردیبهشت ۹۶ تصادف کردم و طول درمانم یک سال و نیم طول کشید الان که برای دریافت دیه اقدام کردم گفتن که قضات استان یزد با کارشناسان بیمه یزد با هم طی جلسه ای در ابان۹۷ به این نتیجه رسیدن که قبل ایین نامه مرداد ۹۶ به هیچ عنوان به مقصرین حادثه دیه تعلق نگیره.

البته کسانی که قبل ابان شکایت کردن خیلیاشون حق خودشون گرفتن .دیه من ۵۳ درصد هست که شامل نقص عضو نمیشه .ایا میشه به دیوان عالی کشور شکایت کرد ؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

شما می توانبد از طریق ارسال اظهارنامه به شرکت بیمه مطالبه دیه کنید.

اگر به اظهارنامه پاسخی داده نشد دادخواست مطالبه معادل ریالی دیه جراحات ناشی از سانحه رانندگی باستناد قرارداد بیمه شماره .....رو به دادگاه عمومی تقدیم کنید . البته تقدیم دادخواست مستلزم صرف هزینه دادرسی است و  در دادخواست میتونید اون رو هم از شرکت بیمه پس از صدور حکم دریافت کنید .