در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
دوستی عنوان کردندبیمه کمتراز مقدارواقعی ،خسارت برای مصدوم تعیین وواریزو پرداخت نموده ومشاورعزیزمون جناب ک فرمودند،احتمالش وجود داره که بدلیل شکایت نکردن مصدوم ازبیمه، بیمه مبلغ کمترراتعیین وپرداخت نموده. آیا مثلا صرف شکایت ازمقصر حادثه درتصادف که توساعات اولیه برادران کلانتری حضوری یابامراجعه مصدوم اخذ میکنند، کفایت موضوع درخصوص تعیین وپرداخت خسارت بیمه رو نمی کنه؟ بما جایی نگفتن شکایت دیگه ای هم از بیمه انجام بدیم وچون درحال حاضرپیگیر موردی مشابه هستم لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان.
3 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

اول اینکه برای جواب به سوال شما باید اطلاعات بیشتری در دست باشد

دوم اینکه اگر تصادفی صورت بگیرد و بیمه نامه معتبری وجود داشته باشد شرکت بیمه گر باید طبق رای قطعی شده و تا  سقف تعهدات بیمه نامه خسارت شما را پرداخت کند

ولی جهت اینکه اشتباهی رخ ندهند و حقوق شما نیز ضایع نگردد لطفا از همین سایت درخواست مشاوره تلفنی داشته باشید تا با کسب اطلاعات کامل تر بهتر بتوان شما راراهنمایی نمود