در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده در اسفند ۹۵ دچار واژگونی خودرو شدم که راننده مقصر حادثه بودم و استخوان ران پا شکسته و با عمل جراحی پلاتین گذاشته شد. درخصوص بیمه شخص ثالث بیمه دانا تشکیل پرونده داد و به مرکز ارسال لیکن عنوان نمودند که به شما دیه تعلق نمی‌گیرد.

 با پیگیری اینجانب در نهایت ۵ درصد تعیین گردید.

 ولی طی تحقیقات میبایست ۱۵ درصد تعلق می‌گرفت.

 راهنمایی لطفاً؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

حق از بین رفتنی نیست. شرکت بیمه ملزم است که سرمایه نقص عضو و از کار افتادگی راننده مسبب حادثه را طبق نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه پرداخت نماید.

اگر فکر میکنید که حقوق شما بیش از آن چیزی است که از شرکت بیمه دانا دریافت نموده اید، می توانید با تنظیم یک دادخواست در دادگاه ذی صلاح، حقوق خود را مطالبه نمایید.

احتمالا به دلیل اینکه شکایتی علیه شرکت بیمه نکرده اید، شرکت بیمه بخشی از خسارت را به شما پرداخت نکرده است.