در دیه و بیمه خودرو توسط
پدرم مقصر بود تصادف کرد فوت کرد ایا دیه به پدرم تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
سلام
بله تعلق میگیرد از طریق  بیمه نامه شخص ثالث  خودشان وراثقانونی  اقدام  کنند پرداخت خواهد شد
در نظر داشته باشین اگر راننده مقصر جراحت  و... که شامل  هزینه های پزشکی میشود را پرداخت نمیکند  فقط در صورت فوت  دیه سال جاری را پرداخت خواهند کرد . البته  درحال حاضر  هزینه های پزشکی راننده در پوشش اضافه بیمه بدنه قابل تهیه میباشد .
اگر از پاسخ رضایت دارین با امتیاز اعلام فرمایید