در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
اینجانب درتاریخ ۱۳۹۵/۱۰/۲۹ با تریلی چپ کردم و خودم مقصر بودم و بیمه نامه ام که بیمه ایران می باشد مربوط به تاریخ (۸)آبان همان سال است .

و نظریه پزشک قانونی حدود ۵۰ درصد دیه برای اینجانب نوشته و طبق قانون پارسال که از خرداد می بایست باشد گفتند بهم تعلق میگیرد ولی الان بااین قانون جدید گفتند بهت تعلق نمیگیرد

بنظر شما باید چکار کنم.درصورتی که ۷ قسمت شکستگی دارم که با سه عمل جراحی یک پلاتین در لگنم.ویک پلاتین درساق پا ویک پلاتین دردست دارم وهنوز نیاز به عمل مینیسک ورباط دارم .بخاطر همین عمل ها نیز دچار لختگی خون وآمبولی شده ام لطفا راهنمایی ام کنید.

آیا حتما برای دریافت خسارت وغرامتم باید شکایت نمایم .لطفا اگر باید شکایت کنم وکیلی به اینجانب معرفی نمایید
قبلا از همکاری و راهنمایی شما کمال تشکر  و قدردانی را دارم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اخرين راه حل شكايت مي باشد

و باتوجه به اينكه بيمه گر در پرونده شما خود را فيط ملزم به جبران غرامت در صورت نقص عضو از كار افتادگي ميداند لذا شما براي احقاق حق خود مجبور به طرح شكايت حقوقي مي باشد اما توجه داشته باشيد كه به تنهايي طرح يك شكايت حقوقي بدون پشتوانه تخصصي بيمه اي باتوجه به ايين نامه ٦٧ و فراز اخر ماده ٣ قانون بيمه  شخص ثالث مصوب٩٥  بيمه گر خود را ملزم به پرداخت غرامت معادل ديه به راننده نميداند ، از اين رو حتما بايد شكايت و پرونده شما توسط شخصي كه تخصص بيمه اي داره پيگيري شود