در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم علاوه بر دیه ادعای خسارت کردم ولی کارشناس کانون وکلا از ۹۰ میلیون که من هزینه کردم ۱۵ میلیون با تعرفه دولتی حساب کرده ایا نیاز است من به نظر کارشناس اعتراض کنم ؟من مجبور بودم در بیمارستان خصوصی جراحی هامو انجام بدم ولی کارشناس کل هزینه های خصوصی رو به تعرفه دولتی برابر کرده.من چکار کنم؟از طرفی مقصرین وکیل گرفتن و اونها میگن دیه همون هزینه های درمان هسش و قابله مطالبه نیس و دیه من پیش از یه فرد فوت شده هسش چکار کنم؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

در ماده ۱ قانون بیمه ثالث ۹۵ هزینه ها به دیات و اروش صدمات اضافه درنظر گرفته شده و در ماده ۳۰ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مواد مالی دولت ۲ عنوان شده بیمارستان اعم از دولتی و غیر دولتی میباشد

اما توصیه بنده توکیل وکالت سرکار علیه به یکی از وکلای سایت هست تا بتونید از حقوق حقه خودتون دفاع کنید