در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

درمورد پرونده تصادف در رأی صادره دقیقا این طور نوشته شده:

درخصوص اتهام آقای .......... دایربربی احتیاطی ازجانب راکب موتورسیکلت به شماره انتظامی .......نسبت به عابر پیاده به علت  عدم توجه کافی به جلو نقص ماده ۱۸۰ آیین نامه راهور منتهی به یک فقره قتل غیرعمد مرحوم....( پدربنده) مقصر شناخته شده است ،

وبعد نوشته پرداخت سهم دیه ازجانب شرکت بیمه (اما مستقیم اسم ومشخصات بیمه نامه وشرکت بیمه آورده نشده فقط چون وسیله معرفی شده دارای بیمه نامه مربوط به بیمه رازی بود ودرپرونده ضمیمه بود دادگاه به ماگفت برید به این شرکت بیمه برای دریافت خسارت) حالا بعد از یکسال شرکت بیمه رازی میگه که ما این دیه را پرداخت نمیکنیم چون درحدود تعهدات ما نیست وبرید حقتان را ازکسی که محکوم شده بگیرید اعتراض ثالث هم زدن که دادگاه آنرا رد کرد

واقعا این حرف یعنی چه ؟! دادگاه هم میگه قانونا راننده بیمه داره برید ازشرکت بیمه حقتان را بگیرید واقعا ما را راهنمایی کنید اصلا نمیدانیم چکار کنیم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

۱. ادعای بیمه گر، ادعای باطلی است. وقتی راننده مسبب حادثه، بیمه نامه دارد، تحت هر شرایطی بیمه گر موظف به پرداخت غرامت زیاندیده است. حتی اگر مشکلی وجود دارد، بین بیمه گر و راننده مسبب حادثه است و هیچ ارتباطی به زیاندیده ندارد.

۲. اگر بیمه گر غرامت شما را پرداخت نمی کند، از شعبه شرکت بیمه بخواهید که جواب مکتوب به شما بدهد. اگر حاضر به نگارش اظهارات خود نشد، بدانید که در عدم پرداخت غرامت شما، عمدی در کار است.

۳. اگر دلایل عدم پرداخت غرامت را مکتوب نوشت و مهر و امضا نمود، همین نامه را به واحد اجرای احکام دادگاه صدور حکم ببرید و به همراه شرح مختصری از روند پرونده و ادعای بیمه گر، به شعبه صدور حکم و واحد اجرای احکام تحویل دهید تا اقدامات لازم انجام شود.

4- قاضی اجرای احکام می تواند بیمه گر را به دلیل عدم تمکین به رای دادگاه بازخواست کند و مجازات سنگینی دارد. می توانید برای مشاوره دقیق تر با یک وکیل در این خصوص مشورت بگیرید.