در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ممنون ازراهنمایی شما

ببخشید حالا که بعدچندماه از تشکیل پرونده برای دریافت خسارت درشرکت بیمه وارسال چندین موردنامه ازاجرای احکام به آن شرکت بیمه که شرکت بیمه باا ادعای تقلب راننده در صحنه تصادف(جایگزینی خودروبیمه دار) به فرض که بیمه ادعای خود را ثابت کند آیا رأی قبلی دادگاه باطل میشود؟! واگر رأی جدید صادر شود ویک سال از تصادف گذشته است تکلیف پرداخت خسارت چه میشود؟!

ببخشیداگر راهنمایمان کنید ممنونتان میشیم واقعاچون ما ازشهرستانهای سنندج هستیم توان مالی خوبی نداریم برای مراجعه به وکیل !!

ممنون
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

پس از صدور رای قطعی هر یک از طرفین پرونده میتوانند به رای صادره اعتراض و مدارک خود را ارئه دهند شرکت بیمه هم میتواند به روند پرونده اعتراض نماید ولی اگر رای قطعی شود اعتراضی قابل قبول نیست و شرکت بیمه میبایست دیه محکوم شده را مطابق شرایط بیمه نامه به نرخ روز پرداخت نماید