در دیه و بیمه خودرو توسط (380 امتیاز)
سلام

میخواستم بدونم آیا در عمل به این ماد34 صندوق 50% دیه رو پرداخت میکنه یا نه

چون شنیدم میگن به این ماده عمل نمیشه و میگن حتما باید رای بدوی باشه!!!!

درصورتی که پاسخ مثبته دوستانی که میتونن تضمینی انجام بدن اعلام کنن تا در خدمتشون باشم

ضمنا دیه 80%در نظریه اول بوده موکول به معاینه مجدد و اظهار نظر در چند مورد باقی مانده شده
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

با داشتن کروکی کارشناس راهنمایی و رانندگی وگواهی  پزشکی قانونی میتوانید از ۵۰ درصد میزان تقریبی دیه خود را دریافت کنید .

اگر در سوالات ملاحظه کنید میبینید که حتی قبل از این قانون هم برای درصدی ازدیه قبل از صدور رای پرداخت هایی انجام شده و مخصوص این قانون نیست