در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام در دادگاه به بنده اعلام شد که میتونم طبق ماده 34 قانون بیمه شخص ثالث 50درصد از دیه را دریافت کنم. اما بیمه به من اعلام کرد که این قانون شامل حوادث راننده فوت شده نمیشه. ایا این درسته یا نه دارن منو از سرشون باز میکنن
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... اول اینکه اگر شما راننده مسبب حادثه هستید نیازی به مراجعه دادگاه نیست شما با ارائه مدارک شامل گواهینامه-بیمه نامه-کارت ملی-گزارش پلیس-گزارش بیمارستان-نظریه نهایی پزشکی قانونی میتوانید خسارت دریافت کنید. دوم اینکه ماده 34 صراحتاً اعلام نموده 50 درصد خسارت تقریبی اشخاص ثالث زیاندیده ، پس شامل راننده مسبب نمیگردد.