در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من مقصرم وماشین  مقابل بیش از 20000000 خسارت دیده بیمه 7000000 میده بقیشو من باید بدم .میشه قسطی کرد راهی هست بقیشو ندم چون ماشین خودمم خیلی خسارت دیده .طرف رفته تامین دلیل گرفته حالا باید چکار کنم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

سقف تعهد مالی بیمه نامه شما ۷ میلیون بوده و مابقی خسارت خودروی زیاندیده بر عهده شما است. هیچ راهی برای ندادن خسارت وجود ندارد. اما می توان با سازش، روش مناسبی برای پرداخت آن پیدا کرد.

این کار را می توان به چند روش انجام داد:

۱. با زیاندیده توافق کنید که چند چک مدت دار به او بدهید

۲. با تعمیرگاه خودروی زیاندیده توافق کنید که هزینه و اجرت تعمیر را به طور قسطی پرداخت کنید.

۳. از دادگاه یا شورای حل اختلاف بخواهید که خسارت زیاندیده را به طور قسطی پرداخت کنید.