در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

 برای پرداخت مابه التفاوت خسارت کارشناسی شده نسبت به سقف مالی بیمه خود ، چه سندی را باید از حادثه دیده داشته باشم که مطمئن باشم میزان خسارت همان است که میگوید.

 تصادف در شهرستان رخ داده ، پرونده تشکیل شده و به بنده زنگ زد و با کارشناس بیمه که نمیشناسم صحبت کردم. آیا یک دست نوشته با این مضمون که بابت خسارت مالی مبلغی را پرداخت نموده ام و ایشان هیچ شکایتی از من ندارد کفایت میکند؟

آیا بیمه سند میزان کارشناسی انجام شده را به ایشان میدهد که اعداد و ارقام مشخص کننده رقم مابه التفاوت باشد؟ با سپاس
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

باسلام خدمت حضرتعالی - بهتر است ابتدا خود به شرکت بیمه گر مراجعه نموده و فرم ارزیابی خسارت خودروی زیاندیده را مشاهده نمایید و در صورت لزوم درخواست نمایید که به شما رونوشت فرم را دهند و یا به صورت مکتوب طی نامه ای فرایند برآورد خسارت را به شما اعلام نمایند و بعد از اطلاع دقیق از مابعدالتفاوت خسارت که برعهده شماست بهتر است مبلغ مورد نظر به حساب متعلق به مالک خودروی زیاندیده واریز گردد و یا در دفتراسناد رسمی رضایت دریافت نمایید که در رضایت نامه شماره پرونده بیمه، شماره بیمه نامه مقصر، مشخصات خودروی طرفین ، مشخصات پلاک هر دو خودرو و رانندگان ، تاریخ حادثه، و محل حادثه درج گردد.