در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام تصادف کردم ماشینم 30 میلیون خسارت دیده سقف تعهد بیمه 6 میلیون بود که گرفتم شکایت کردم طرف میگه ندارم چگونه میتوانم ملرم به پرداخت ش کنم که فرار نکنه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

هر کس که فعل یا ترک فعل وی منجر به خسارت به اموال و جان مردم شود، موظف به جبران خسارت یا جزای نقدی آن است.

خیلی ها ادعا ی کنند که توانایی مالی ندارند ولی اگر زیاندیده از حق خود نگذرد، می تواند با دستور دادگاه، اموال نقول و غیر منقول راننده مسبب حادثه شناسایی کند و خسارت های مازاد بر تعهد شرکت بیمه گر شخص ثالث راننده مسبب حادثه، مصادره نماید.