در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده با یک خودرو 405 در روز برفی با سرعت 40کیلومتر روی جاده یخزده از مسیر منحرف می شوم و با یک خودروی دیکر که از روبرو می آمد بر خورد می کنم از سمت و خساراتی به درب جلو  و عقب خودروی مقابل وارد می شود و طی گذراندن مراحل قانونی و پرداخت توسط بیمه بعد از 8روز در حال حاضر راننده زیان دیده ادعا دارد که سرنشین بغل دست او از قسمت چانه یک مقدار بی حس شده است ، آیا ایشان میتواند چنین ادعایی بکند و خسارت بگیرد
با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

در برخی مواقع پیش می آید که آسیب جسمی به مرور و با تاخیر خود را نشان می دهد. تشخیص اینکه این آسیب به تصادف شما مربوط می شود یا نه با پزشکی قانونی است و در معاینات مشخص می شود.

در هر صورت شما نگرانی از بابت خسارت نداشته باشید چون اگر ادعای زیاندیده تایید شود، خسارت قابل پرداخت است و از محل همان کوپن کنده شده پرداخت می شود.

اگر مورد تایید قرار نگیرد، شما و بیمه گر تعهدی به پرداخت نخواهید داشت.