در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

با سلام‌ من تصادف کردم و خیلی اسیب دیدم ادعای خسارت کردم ایا فقط دیه به من تعلق می گیره یا خسارت ضررو زیان هم تعلق می گیره ؟

 سال ۹۴ تصادف کردم با تریلی و لکسوز و ۱۷۰ درصد اسیب دیدم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

طبق قاعده فقهی لاضررو لااضرار فی الاسلام

هیچ ضرری جبران نشده باقی نمیماند

اگر منظور شما از ضررو زیان ،ضررمالی است که به خودرو شما واردشده، شما میتوانید مطالبه خسارت کنید ولی اگر منظورت ضرر معنوی هست باید ثابت کنید که منافعی که ازش محروم شده اید ممکن الحصول بوده و شما ازاین بابت ضرر داشته اید که در دادگاههای ما کار بسیار سختی است